keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Good bye Thailand

Koh Lipeltä ostimme matkan Hat Yaihin, mikä oli meidän viimeinen Thaimaan kohteemme ja mistä lentomme eteenpäin kohti Kuala Lumpuria lähti. Aamulla heitimme taas rinkat selkään ja lähdimme kohti Pattaya beachia missä kelluva laituri meitä odottaisi. Rantaan saavuttuamme saimme kuulla, että edellisen päivän kovan tuulen vuoksi laiturit oli siirretty saaren toiselle puolen, Sunrise beachille. Ja yllätys yllätys taaskaan me ei oltu yhtään tilanteesta tietoisia. Ei auttanut muu kuin ottaa skootteritaksi alle ja hurauttaa saaren toiselle puolen, jotta pääsimme pitkähäntäveneellä laiturille josta pikavene lähti.

Hyvästi Koh Lipe


Hat Yaihin päästiin lopulta 1,5h pikavenekyydin ja tunnin bussimatkan jälkeen. Päätimme vähän hemmotella itseämme, joten oltiin otettu vähän hienommasta hotellista yö. Aikamoinen tunne taas tulla pienestä paikasta suurkaupungin sykkeeseen, joten ilta kuluikin sitten hotellin palveluista nauttien. 

Näissä maisemissa kehtasi kuntoilla

Namnam
29.4 siirryimme Hat Yain lentoasemalle ja immigrationissa meille kävi ilmi, että oltiin ylitetty meidän viisumit yhdellä päivällä. Ilmeet oli varmastikin näkemisen arvoiset, sillä oltiin ihan varmoja ettei päivät mene yli kun jo Suomen päässä niin laskettiin. No, 500bht virkamiehelle käteen per naama ja päästiin jatkamaan matkaa Air Asialla kohti Kuala Lumpuria.

Huomioi päivämäärät



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti