maanantai 21. heinäkuuta 2014

Charity Shop Prom

Kohta 2 viikkoo takana Innisfailissa! Ei uskois että aika menee niin hullun nopeesti vaikka ei oo mitään tekemistä. Töitä ei siis olla vielä saatu, mutta toivotaan, että viikon sisällä jo vihdoin saatais. 

Lauantaina päästiin osallistumaan ihan huippujuttuun, mitä ei varmastikkaan tulla kokemaan enää koskaan uudestaan. Nimittäin meidän hostellilla järjestettiin historian ensimmäiset hyväntekeväisyystanssiaiset, missä oli ideana ostaa juhlavaatetus hyväntekeisyyskaupasta. Innisfailissa on kolme sellasta kauppaa, mitkä suomalaisen näkökulmasta näyttää ihan normaaleilta kirppareilta, mutta ilmeisesti ihmiset on lahjoittanut vaatteita ja muita tavaroita kyseisille kaupoille ja tuotoista suurin osa menee hyväntekeväisyyteen. Näin siis me ainakin ymmärrettiin. Torstaina käytiin kiertämässä kirpparit läpi ja kumpikin löydettiin sopiva varustus tanssiaisiin, vaikka aluks tosin pohdittiinkin että pitäiskö laittaa jotain vähän hienompaa, kun käsite 'prom' on vähän kun vanhojentanssit Suomessa. Pitäydyttiin kuitenkin meidän trikoomekko-converse -valinnassa mikä loppujenlopuks olikin ihan hyvä päätös.

Hostellin oleskelu/kuntosali/tv-huoneessa oli koko lauantai päivän ihmiset järjestelemässä paikkoja kuntoon tanssiaisia varten ja koko seinustan peittäviin ikkunoihin oli laitettu näköesteiksi lakanoita, jottei kukaan pääsis kurkkimaan ennen aikojaan sisälle. Illalla kellon lyödessä seitsemän olikin jo koko hostellin porukka ovella jonossa pareittain. Me todettiin jo alussa olevamme edelleen team finland, joten kaksistaan me sinne sit mentiin. Ovelle oli yks poika päässyt portsariksi komentelemaan muita ja pitämään järjestystä yllä, ettei tarjoilupöytään syntyis kauheeta ruuhkaa, sillä kun on 60 nälkästä ihmistä ja kahden metrin mittainen tarjoilupöytä, sekä yksi saavillinen boolia, niin siinä kyllä nopeet kyynärpäät syö hitaat.

Ilta oli kokonaisuudessaan tosi kiva. Ihmisten hyvä fiilis oli sellanen mitä ei pysty sanoilla kuvaamaan. Kaikki oli vaan niin onnellisia ja sitä yhtä ja mahtavaa suurta perhettä. Pääsi taas juttelemaan sellasten ihmisten kanssa, kenen kanssa ei oo vielä kauheesti tullu sanoja vaihdettua ja muutenkin oli paljon parempi fiilis kun yleensä, kun nyt oli koko porukka samassa tilassa. Illan aikana musiikki soi diskovalojen välkkyessä ja viinin virratessa. Pojatkin tykkäs, kun pitkästä aikaa tytötkin näytti täällä tytöiltä ja kehuja jaeltiin puolin ja toisin jatkuvasti. Äänestettiin myös prom king & prom queen -titteleistä, sekä aiemmin oli ollut äänestykset muihin titteleihin mitä tanssiaisessa jaettiin, mitä oli muunmuassa vuoden pahin juoruilija, limanuljaska, juoppo, sekä illan pukeutuja. Kauheesti ei ole kuvia illalta, mutta ehkä pääsette kuitenkin vähän käsitykseen että millasta täällä oli.

Meidän huoneen porukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti