perjantai 9. toukokuuta 2014

Kohti Singaporea

Malesian visiitti jäi tällä kertaa aika lyhyeksi, sillä jo muutaman päivän jälkeen oli aika vaihtaa maisemia, koska olimme sopineet näkevämme ystävämme Singaporessa. Olimme varanneet jo edellisiltana taksikyydin kentälle, joka ei tietenkään halvin vaihtoehto ollut, mutta tällä kertaa helpoin. Matka kesti suunnilleen tunnin ja maksoi 90MR. 

Pääsimme lentokentän LCC terminaaliin ja menimme sisälle etsimään taulua mikä näyttäisi lähtöselvitystiskin. Lentomme löytyi helposti, mutta ihmettelimme lähtöselvitystiskin kirjainta, sillä missään muissa taululla näkyvissä lennoissa ei ollut samaa kirjainta. Hetken asioita selviteltyämme kävi ilmi, että lentomme lähtee eri terminaalista, vaikkakin lipussa nimenomaan luki LCCT. Ei muu auttanut, kun ottaa (onneksi ilmainen) lentokenttäbussi uudelle terminaalille.

Saapumassa uudelle terminaalille
Parikymmentä minuuttia kestävällä matkalla vaihdoimme muutaman sanan ranskalaisen miehen kanssa, joka kertoi LCC terminaalin sulkeutuvan piakkoin uuden terminaalin tieltä pois, jonka vuoksi meidänkin lennon terminaali oli vaihtunut. 
Terminaalista huomasi heti sen olevan juuri otettu käyttöön, sillä normaalisti yhdellä vilkkaimmista kentistä olisi ollut porukkaa kuin sieniä sateella, niin nyt siellä ei ollut juurikaan ketään. Matka lähtöselvitystiskeille kulki ostoskeskuksen läpi, joten kyllä siellä ainakin saa ajan kulumaan jos ei muuta! 

Uusi terminaali, huomaa ihmismäärä!
Lähtöselvityksen tehtyämme ja muutamat turvatarkastukset läpäistyämme, pääsimme odottelemaan kohta lähtevää lentoamme upouudella odotusalueella. Yhtäkään kahvilaa ei oltu vielä avattu, eikä ATM:t olleet vielä edes asennettuna. Muuten oli mukavaa olla upouudessa paikassa, mutta esimerkiksi meidän tilanteessamme lennon ollessa yli tunnin myöhässä, olisi ollut mukavaa saada ostettua jostain edes yksi vesipullo.

Singaporeen saavuimme loppujen lopuksi 1,5 tuntia aikataulusta myöhässä, joka ei meitä kiireettömiä matkalaisia tietenkään haitannut. Lentokentällä kaikki tarkastukset sujuivat nopeasti ja pikapuoliin hyppäsimmekin jo taksiin, joka vei meidät hotellille odottamaan Japanista saapuvaa suomalaista ystäväämme. 


Maisemia yläilmoista

Vihdoin sai juoda hanavettä!
Tälläisen kanssa mentiin odottamaan ystäväämme




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti