perjantai 3. huhtikuuta 2015

Feels like home

Ehkä ensimmäistä kertaa tän koko matkustamisen aikana tuntuu sille, että on oikeesti se oma koti, oma arki ja että eletään ihan normaalia elämää. Sitten vähän ajan päästä herää todellisuuteen, että kohta tää loppuu ja me lähetään taas seikkailemaan vähäks aikaa ja sen jälkeen elämään sitä oikeasti entuudestaan tuttua normaalia elämää. Just kun on ehtiny tottua siihen ajatukseen kaikesta tän hetkisestä täällä.


Meidän aika täällä Sydneyssä on menny tosiaan eläen sitä niin sanottua normaalia arkee. Ollaan molemmat käyty töissä ja vapaapäivinä ollaan suunnattu rannalle. Ollaan saatu hankittua vihdoin taas salikortit ja saatu elämä siltä osin kuntoon. Kaikenlaisia vastoinkäymisiä tässä on itse kullakin matkan varrella ollut, mutta niistä on selvitty ja tullaan jatkossakin selviämään aivan varmasti. Tässä viime aikoina ollaan siis vähän lomailtu erinäisten syiden takia ja tilitkin alkaa pikkuhiljaa painua miinuksen puolelle sen takia, mutta toivotaan että asiat paranis pian ja saatais noi työhommat takasin raiteilleen.

Maisemia Juulin työmatkalta @Manly

Noo sillon ku oli viä lämmintä!!!

Kelit täällä Sydneyssä on vaihdellu viimeaikoina ihan laidasta laitaan ja välillä sitä on tullu mietittyä että olikohan ihan fiksua lähettää ne hupparit ja college housut takasin Suomeen. Eihän meillä käyny mielessä, että täälläkin tulee kylmä. Tai no kylmä, tällä hetkellä kylmin on ollu sellaset 15 astetta plussan puolella ja sillon saa kyllä villasukat jo laittaa jalkaan. Jotkut saattaa ihmetellä, että ootte Suomesta ja palelette Suomen juhannuskeleillä, mutta niin siihen lämpöön vaan tottuu.


Kyllä se on syksy nyt! hrrrrr

Muutama viikonloppu takaperin juhlittiin Emman synttäreitä ja oli kakkua ja hyvää ruokaa ja saatiin jopa vieraita ensimmäistä kertaa tänne meidän matalaan majaan. Lähdettiin myös kattelemaan Sydneyn yöelämää ensimmäistä kertaa ja kyllä tää systeemi täällä vähän ihmetyttää, kun 12 jälkeen et saa enää ostettua shotteja, lockdown tulee jo 1.30 ja baarit menee kiinni kolmelta. Sitä jotenkaan tajuamatta oltiin ehkä vähän myöhään liikkeellä, mutta kaiken kaikkiaan kiva ilta ja kiva oli nähdä vanhoja tuttuja!

Porkkana-juustokakku made by Juuli & Jussi

Emman työkavereilta saatu paras kuppikakku ikinä!



Varattiin hetki sitten myös Toukokuun lopulle lentoliput Bangkokista Helsiinkiin suunnilleen hintaan 400 euroo per naama. Jollain olis tarkotus siis päästä myös sinne Bangkokiin, ehkä jopa lomailemaan hetkeks aikaa, mutta tällä hetkellä on aikataulut ja suunnitelmat sen verran auki ettei pystytä vielä niitä varaamaan. Kaikki kun oikeestaan riippuu siitä, että miten saadaan meidän auto myytyä. Aateltiin että eiköhän ne asiat selviä sitten jossain kohtaa ja saadaan ittemme tästä maasta ajoissa pois. Haikeeltahan se tuntuu ajatella, että ei oo kun se vajaa viis viikkoo jäljellä täällä tätä niin sanottua normaalia elämää ja sitten pitää taas hypätä sinne tuntemattomaan, mutta toisaalta kiva taas päästä tekemään jotain muuta ja loppujenlopuks päästä takasin kotinurkille, toivottavasti sillon jo lämpimään Suomeen. Ajatella että alle 2 kuukautta niin ollaan jo takasin kotona!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti