maanantai 24. marraskuuta 2014

2 päivää, 1700 kilometriä

Pari viikkoo sitten perjantaina polkastiin meidän V6 käyntiin ja ei muuta kun suunta etelään, kohti uusia pettymyksiä! No ei me nyt oikeesti noin negatiivisia olla, piti vaan jotain keksiä.

Meillä oli tosiaan siis tarkotus olla jo sillon sunnuntaina meidän uudessa, Brisbanen lähellä olevassa kämpässä. Aika hulluahan se on ajella kahteen päivään reilu 1500km ottaen huomioon ettei täällä pimeellä ajeta ollenkaan. Harva ajaa. Tai siis me ei ajeta, koska se on ihan suositeltua välttää sitä täällä. Kuka lie keksiny sellasenkin suosituksen kun jos miettii että Suomessakin on pimeimpään aikaan lähes kokoajan pimeetä, lukuunottamatta tietty sitä muutaman tunnin pientä valoisuutta päivällä, ja kyllähän sielläkin niitä hirviä tielle pomppii ja isompaa tuhoo ne aiheuttaa kun kengurut. Niin siis siitä matkasta.. Jokanen voi ajatella, että mitä tulee kun ajaa 12h putkeen muutamalla pysähdyksellä, parin tunnin huonoilla yöunilla; ei tälläkertaa onneks kun yks melkein kolari (huoltoaseman parkkipaikalla, mikä sekään ei olis ollu meidän vika), yliväsymyksestä johtunut totaalinen sekoaminen, varmaan seitsemän (tarkotuksena pysähtyä) paikan ohi ajaminen ja pientä kinaa. No, mutta tärkeintä on että päästiin perille ja itseasiassa vielä 6h etuajassa! Kyllä vaan ne viimeset kilometrit alko tuntua turvattomalta ajaa, mutta hengissä selvittiin!



Meillä on ihan huippu kämppä! Asutaan siis Ormistonin pienessä lähiössä, mikä on Brisbanesta sellanen 25km Amerikkaan päin eli ihan rannalla ollaan! Asutaan omakotitalon päädyssä omassa pienessä kaksiossa ja mitäpä muuta olis voinu toivoo kun banaanipuita takapihalle. Jep, meidän takapihalla kasvaa banaanipuita.. Meidän vuokranantajina toimii suomalaiset P ja V, ketkä on asunu täällä jo yli 30 vuotta, joten saatiin myös paikalliset oppaat samaan sopimukseen! Saatiin käyttöön niiden rajaton langaton nettiyhteys sekä mikä parasta - SUOMALAISET TV KANAVAT (lue: salkkarit)!!! Ja nyt kaikki varmaan jo tietääkin miksei olla ehitty yhtään kertoo kuulumisia täällä.. Saadaan myös käyttää niiden uima-allasta sekä grilliä ja kerran viikossa on sauna lämmin, ei siis olis voinu parempaan paikkaan itteensä löytää! Meillä on myös kaverina P:n ja V:n 2-vuotias hauveli, joten tylsää ei oo.
Alotettiin meidän ensimmäinen viikko täällä aamulenkeillä meidän vuokraisäntien kanssa, niin päästiin näkemään vähän ympäristöö. Pieni paikkahan tää on, paljon pieniä puistoja, rantoja, kivoja pikku kahviloita ja onhan tossa toi Brisbanen suurkaupunkikin ihan kulman takana. Mitään sen erikoisempaa nähtäväähän täällä ei oo, mutta me tultiinkin tänne elämään sitä niin sanottua normaalia elämää ja jos oikeen kovasti yrittää niin toivottavasti jotain töitäkin löytyis. Ei auta siis kun odotella josko joku tulis ovelta hakemaan hehheh...

Tästä läheltä löytyy suomalainen lepokoti, jonka kahvilasta käytiin hamstraamassa herkkuja mukaan




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti