torstai 4. joulukuuta 2014

Myrskypilviä näkyvissä

Sinne me lähettiin, uhmaamaan suurta ja mahtavaa myrskyä meidän hienolla luodinkestävällä valkosella ratsulla, pelastamaan meidät kaverit. 



Kuva: Courier Mail
Tai sitten se ei ehkä ihan menny niin.. Jotkut varmaan uutisista bongaskin, että täältä meiltä 30km päässä, Brisbanessa, oli aika iso myräkkä tossa viime torstaina. Mehän ei tosta siis tiedetty etukäteen, vaan huomattiin kun yhtäkkiä ulkona alko jyrisemään oudosti ja taivas oli ihan tumma keskustan suunnassa. Eipä se onneks ihan tänne asti ylettyny, kun ei täällä tullu kun vähäsen vettä ja pauketta. Seuraavaks saatiinkin jo soitto meidän kavereilta Brisbanesta, että niillä oli matkailuauton lasit rikki myrskyn johdosta, että josko löytyis yöpaikkaa. Ja kyllähän meiltä löyty, joten niinpä lähettiin hakeen niitä sieltä sekasorron keskeltä. Oli kyllä aika karut maisemat, kun oli tiet täynnä lasinsirpaleita ja puoli kaupunkia ihan pimeenä. Brisbanessa oli tuulet ollu melkein 40m/s, oli tullu vaakatasossa golfpallon kokosia rakeita eli lasia oli hajonnu rakennuksista ja autoista, puita kaatunu ja kattoja irronnu. Niin ne sano, että pahin myrsky sitten vuoden 1985 ja tällä hetkellä korvaussummat on jo satoja miljoonia dollareita. Onneks ei oltu siellä, koska eipä olis ollu hirveesti ylimäärästä rahaa laittaa auton korjaamiseen.

Muuta me ei tässä olla oikein tehty, meistä on tullu ihan sohvaperunoita kun jäätiin koukkuun Prison Breakiin. Ja niihin Salkkareihin. Ja moneen muuhun ohjelmaan, joten mikäs tässä töitä samalla ettiessä ottaa vähän rennommin välillä, ainakin siihen saakka kunnes ollaan saatu flunssat selätettyä.

Vietettiin myös Suomi-päivää tiistaina, kun päivällä tehtiin lämpösiä ruisleipiä ja illasta päästiin käymään saunassa ekaa kertaa kaheksaan kuukauteen! Joskus on tullu mieleen, että mitä ne ihmiset sillä saunalla tekee tämmösessä ilmastossa, mutta kyllähän siellä kotimaassakin tulee kesäsin sauna lämmitettyä ja sitten kun pääsi pulahtamaan vielä viileeseen uima-altaaseen saunasta, niin kyllähän se aika kotosalle tuntu.

Nythän tänne on luvattu taas viikonlopuks uutta myrskyä, niin saapa nähä osuuko tällä kertaa meidän kohdalle, jos se nyt on ees tullakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti